Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celý problém je v tom, že již dávno není akciový trh žádným kolektivním investováním,ale jde o velký podvod. Autor se na tomto podvodu podílí a chce si také hrábnout. Umělá inteligence bude akciový trh jistě analyzovat a následně se akciový trh zruší jeko nesmysl.

0 0
možnosti

V davnych casech informacni techniky jsem narazil na programm mandelbrot fraktal. marne jsem si lamal hlavu nad lamanim chleba z mandli.

0 0
možnosti
Foto

Vynikající článek. R^R^R^

Není snadný, ač jsem matematik, se zájmem o fyziku a o investice, tak jsem jej četl, s kratšími pauzami na třikrát.

Jediná má kritická připomínka je k těm ženám a recesím. To nemusí být proto, ženy nějak tuší, že přijde ekonomicky těžší doba. Důvodem může být to, že na vrcholu konjunktury podniky (manažeři, vývojáři atd.) zlenivěly a dobře neinvestovali do budoucnosti a dostatečně nerenovovaly. A ženy a muži se v konjuktuře měli lépe, kupovali si lepší televize, jezdili více na zahraniční dovolené a jinak si užívali života a méně se věnovali plození dětí. Sex je především zábava chudých, byť nejen chudých. Takže menší porodnost nemusí být proto, že ženy tuší, že přijde recese, ale recese a menší porodnost mají stejný původ, to jest vysokou ekonomickou prosperitu a v důsledku zlenivění manažerů, vývojářů atd. a reprodukční zlenivění lidí. :-)

1 0
možnosti
Foto

Rada, žít v myšlenkách na nekonečný horizont, ale v současnosti, tj. reagovat na to, co se děje kolem mne právě v tomto okamžiku, je též super.

0 0
možnosti

Stáří Země je přibližně 4,54 miliardy let, (s nepřesností jeho určení ± 70 milionů) . Z tohoto pohledu pak čas, nehraje roli a vymysleli jsme si jej sami ! Tam možno naskládat. Egypt 4 tis let. mladou církev křesťanskou 2 tis let, směšné komunisty 68 let. Naberete to jiný význam - pokud uvážíme, že žijeme asi 75 let ! Potom ano - je třeba být ve správný čas - na správném místě ! Od duchovna, přes politickou orientaci až po investování a zvolené akcie ! Pak je vlastně celý život člověka - burzou ! Ano a čas, pak neběží pro každého, vždy stejně ! . ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 585x
Živím se investováním, tak píši (hlavně) o něm. 

Stránky akciového fondu, který spravuji - zde.  

Autorská kniha Stát se investorem - zde. 

Seznam rubrik